"Laleh - snö

 
Låten tar slut ca 4.17.

Blommor, anteckning och mumin-mugg

Vet ni vad jag precis kom på? Att jag har en skrivbok med ungefär samma mönster som bakgrunden på bloggen. Vilket sammanträffande.
 
 
Hej förresten!
 
 
Titta min nya kalender:
 
Och oj titta mitt ögonbryn, det till höger, vad böjt det var. Värsta svängen ju. Iallafall, har skrivit 1 sak i min nya, röda kalender:
 
WOW.
 
Kolla en mumin-mugg.
 
 
 
HEJDÅ.

"So many things I need to say to you, please don't, don't let me go."

ಌ SugarPlum™© • Part 17 ಌ Tumblr
Tumblr ಌ SugarPlum™© • Part 17 ಌ ☂ Toeiie ☂ Toeiie
 
Weheartit bilder.

JAG GILLAR KLÄDER

Tjenare alla glada (och sura) människor (och icke människor)!
 
SKA JAG BERÄTTA EN GREJ?
 
Idag har jag fått himla underbara kläder från Monki, av mamma! Och ett par tights från någon affär! Och igår fick jag också kläder av mamma! (WIIIIIIIIIIEEEEEE  GALAGAA FLAFFIHUUUU DFGJKLFDGHJ HEJAAA *hype.se*).Jättefina kläder! Tack så mycket mammi. ♥
 
Sitter och äter ett slags nyttigt choklad godis. Men jag har märkt att det är ganska kladdigt, fingrarna blir helt chokladiga. Och om jag har chokladiga fingrar och ska skriva på datorns tangentbord... Ingen bra kombination kan jag säga er. Så istället har jag kommit på en lösning. Äta utan händer! Fast det är lite krångligt. Kommer säkert bli chokladig om hakan istället, ajdå.
 
Vad har jag mer att berätta, hmm.
 
Snart börjar skolan, och jag tycker det ska bli jättekul. För jag ska börja i LD och det kommer bli super!
 
.
 
The typical svensken, bästa asså.
 

Jag är cool.

Hej hörni.
 
Vet ni vad jag tänker nu? Att jag orkar inte blogga om vad jag gör på dagarna. Alla andra gör ju det. Det blir ju bara samma visa varje dag. Och vem orkar höra en sång flera gånger varje dag i extremt många dagar. Inte många kan jag säga er (eller jag tror inte att många gör det i alla fall. Jag skulle inte orkat.).
 
Och jaa, jag ska fixa headern. Den ser inte sådär superfin ut :/ MEN JAG ORKAR INTE. "Det är sommarlov ju, vem orkar sitta vid datan liksom bah asså?!" Nej men jag gör det när jag känner för det. Det blir en fin liten överraskning. SURPRISE.
 
Vet ni vad jag har nu? Ont i axlarna. ÅHNEJ. Måste lägga mig på mage. Vi hörs.
 
Over and out.
 
 
 
 
Bild från google.
 
 
 

Applåder

Hjälp vad jag har trixat och fixat med bloggen nu. Jag borde få en applåd. En riktigt stor hejdundrande applåd. Nu ska jag säga adjö, good bye, adios, au revoir till datorn för ett tag och ut, ut i världen. Eller ja, ut  till vardagsrummet eller ut till uteplatsen. Alltså jag säger det, borde fortfarande få en applåd. ;)
 

Jag heter Moa.

HOLAAAAA
 
Saker som har hänt HITTILS idag:
 
- Jag har varit hos min farmor, trevlans.
 
- Jag har ätit jordgubbar och kakor i det varma vädret, ljuvligt
 
- Läst och solat på trappen. Det var underbart ända tills solens värme blev liite för stark. Då satte jag mig i den ljusa skuggan och läste hihihi hohoho haha.
 
Nu ska jag fixa lite med bloggen hade jag tänkt.
 
Men först ska jag komma på en klyftig rubrik.
 
Peace out.
 

SÅ NI VET

1. I inlägget "1 2 3, NU SKA NI FÅ SE" skrev jag två städer jag gillar, och en av de städerna var Kreta. Men jag ville bara rätta mig själv och skriva att Kreta inte är en stad. Det är en ö. Så ni vet.
 
2. Bilderna i den nya designen är från google. Så ni vet.
 
3. Den nya designen är tillfällig, för i höst, då kommer en ny höstdesign!!!!!!!!! *överdrivet många utropstecken* yeey. Så ni vet.
 

HEEMMAAA

Hej bloggisen!
 
Har inte hunnit blogga, har haft fullt upp! Ska berätta hur mina senaste dagar har sett ut:
 
Efter att jag varit på kollo i tio dagar (från måndag 9/7 - onsdagen 18/7) var jag hemma dagen efter, på torsdagen, och på fredagen åkte jag till Hildas landställe och var där tills i söndags. Dagen efter, i måndags åkte jag till Dalarna med mamma och lillasyster och hälsade på mormor. Kom hem idag. Har knappt varit hemma alls de här senaste, vad blir det, två veckorna ca.
 
Resten av denna dag ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. Känns skönt.
 
KRAAAAM.
 
 

1 2 3, NU SKA NI FÅ SE

- Mumin. På riktigt (nej på låtsas, hahahahaha), Mumintrollen är bäst. Älskar dem.
 
- Kreta
- London
 
- Skjortor
- Kjolar
- Dr. Martens
 

Hiss

Bilder från Bodyshops hemsida och google.

Du vet att jag drömmer, jag drömmer dig hit.

Hej kära ni,
 
tillbaka från kollo är vad jag är. Ni anar inte hur fantastiskt det har varit! Har träffat en massa nya människor, gjort SJUUUKT mycket saker, skrattat, gråtit och så galet mycket mer. Så galet, galet mycket mer. Herregud asså. Strandhem kollo, period 3, 2012 - ett minne för livet. Helt klart. ♥
 
Saknar det redan.
 
Det kändes så ovant att komma hem efter 10 dagar på kollo. Allt kändes så annorlunda, men ändå så bekant. Min mobil kändes konstig att hålla i. Datorn kändes ovan att sitta med. Mitt rum kändes så annorlunda.
 
Vänjer mig nog snart.
 
Vill inte vänja mig.
 
Jo, det vill jag. Nej. Jo. Nej. hbncyal4thmpavh4ptAVMPvgtpm.
 

Underbart

Jag vill berätta om två bloggar som alltid får en att bli så inspirerad att man vill måla 100 tavlor, dekorera alla rum i huset man bor i, blogga tills det inte går mer och 100 andra idéer! Alltid när jag läser dessa två bloggar vill jag bara blogga! Somsagt, proppfullt med inspiration finns här. Och även fast jag inte direkt bloggar som de gör, är dessa två, Keela och Hofh, mina favoritbloggare.
.

Äntligen

Hej vänner!
 
Nu är jag äntligen klar med att radera alla bilder från min kamera och titta igenom datorn så att jag har alla. Ett ord. JOBBIGT. Jag är seriös, har nästan lite ont i min hand. Men nu är det klart i alla fall. Gud, kändes som att jag hade en massa som måste göras och fixas och jag var lite stressad, men nu känns det inte som att det är lika mycket att göra. Vilket är en himla skön känsla, för nu börjar lugnet smyga sig in i mig. *Lugnt, djupt andetag*. Härligt.
 
Hm, jag är lite hungrig. Kanske ska ta och äta lunch, nu när jag har så mycket tid ;)
 
Saknar..

Min eftermiddag

Hej! Efter att vi varit i parken åkte jag till Tanto och mötte upp Rebecca och hennes familj. Så vi var där och badade och solade och chillade. Har inte träffat Rebecca sen dagen efter skolavslutningen, så det var underbart att träffa henne! Vi snackade en massa och så också.
Efter ett tag på stranden gick vi hem till henne och satt ute på hennes balkong och drack saft, snackade, satt med våra mobiler och så. Jättemysigt.
Älskar dig bästa vän, känns konstigt att vi inte kommer gå i samma klass längre, att inte träffa dig nästan varje dag. ♥
 

Oh, let's go

Hej läsisar!

 

Om ett tag ska vi nog gå till en park med familjen! De andra var i en park igår också  på förmiddag/morgonen, men jag var inte med, för jag sov... Hehe. He. He. HEJ.

 

NU SKA JAG BERÄTTA EN SAK FÖR ER!!

 

På måndag åker jag på kollo med Alva! Kommer vara borta i 10 dagar och kommer inte kunna blogga då. Men jag ska fixa några tidsinställda så kika in ändå kompisar! Men ja, kollo, det ska bli jättekul! Har aldrig varit på kollo förut heller. Men den här helgen ska jag nog mest packa och fixa och tömma kameran på bilder o.s.v. Men vem vet? Kanske hiner med att gå på äventyr också!

 

Ajöken fröken!

 

 


Citat från weheartit ♥

251847_457150180970789_1582782597_n_large
 
Facebook     (7) Frincu Rebeca Ruth
 
Facebook  Keep smiling and one day life will | Picture Quotes | Mydearvalentine.com on we heart it / visual bookmark #31831713

Before I die

 
 
 

Det blåser, försiktigt

Allt är lugnt. Så stilla. Jag hör ljud. Men det är ändå lugnt. Och stilla.
Jag vet inte vad jag ska skriva, ändå har jag massa att skriva. Fast ändå inte.
Hungern nyper inuti mig. Är lite småhungrig.
Jag skriver bara korta rader, lika långa.
Vad tråkigt.
 
HEJ ALLA VAD KUL ATT SE ER IGEN!! HURTIG OCH KÄCK OCH ALLT DET DÄR ÄR JAG OCKSÅ!
 
Nej det är jag inte. Jag är lugn. Och jag är harmonisk. Just nu. Ibland är jag hurtig och käck och allt det där. Men inte alltid. En människa kan inte ha samma humör hela tiden. Man kan ha ett visst humör ofta. Men inte alltid. Det går inte. Men jag är glad. Inte så där spritt språngande lycklig så jag bara vill hoppa och skrika ut min glädje till hela världen. Men glad. :)
 
Några dagar gammal bild.

Dagens inköp

Shorts från BikBok
 
Linne från BikBok
 
Högst upp: En T-shirt Vänster: Tröja med armar till typ armbågen Höger: Linne
ALLA TRE ÄR FRÅN MONKI.
 
Tre armband från Glitter
 
Tunika från Gina Tricot
 
Tröja från H&M
 
Hårsnoddar från H&M
 
 
Om ni undrar vad något kostar är det bara att kommentera! Kram.

Min awesome dag

Hej!
 
Ja ni vet ju ungefär hur min dag sett ut, efter buffén, som var jättegod, mötte jag Alva och vi shoppade en massa!
Kände mig lite som Julia Roberts i "Pretty Woman".. Nejmen jag älskar att shoppa en massa och gå runt med en massa kassar! I alla fall, när vi hade gått i alla affärer vi ville drog vi till Gröna Lund och var där i några timmar. Vi åkte Popexpressen, jetline, RADIOBILARNA! Haha guud vad längesen det var jag åkte de, haha, och så vidare. Och när vi åkte popexpressen spelade de Stor! Och gången innan vi skulle åka spelade de Labyrint och Dani M! BÄÄÄSTA. Kärlek.
 
Hade det jättehärligt idag, tack Alva!
 
Med risk för att låta fånig, idag var värsta YOLO dagen. Så underbart. Varmt väder, shopping och Grönan med bästa.
 

Lunch buffé, Alva och liiite stress

Hej läsisar!
 
Om en stund ska jag och min familj iväg och äta lunch buffé på ett ställe! Thaimat, sushi och en massa. Så det ska bli nice! Efter det ska jag träffa Alva och vi ska gå till Götgatsbacken och shoppa! Heja sommar-rea! Och sen kanske vi drar till Grönan. Så det ska bli jättekul! Har inte träffat henne på länge också :(
 
Meeen, just nu springer jag runt och fixar mig och bloggar samtidigt, och lyssnar på musik. Kanske inte bästa kombinationen, men det får gå! Haha.
 
Kram!
 
 
Haha, blogg.se har börjat med värsta ko-temat?

Mon petit ange

Mocha Café my pretty little things
Mocha Café on we heart it / visual bookmark #31906781 Mocha Café
Mocha Café Rezultatele căutării de imagini Google pentru http://4.bp.blogspot.com/-ngZ4M5F-BME/TsuSg1U89MI/AAAAAAAAEd0/fnB7v7RTBMY/s1600/378149_302874443071248_210424388982921_1130700_652238970_n.jpg
Piccsy :: Recent Romance Piccs закрой рот - умри компактно
 
Weheartit bilder.

Haj ävribaddi

Tidigare idag var jag, Maj och pappa och hälsade på hos farmor. Det var trevligt! Hjälpte henne med lite papper och så också :) Kom hem för ett tag sen och då hade mamma och Max köpt kakor. YEEEY.
 
Är lite kär i vädret. DET ÄR SÅ UNDERBART. So you know. Söo ju nåhw.
 
Si ju läjtär älligäjter.
 
Tänk om jag alltid skulle skriva så, si ju läjter älligäjter, usch vad ni skulle tröttna då. Har redan blivit lite trött på det... Hmm.
 
Mocha Café
 
Bild från weheartit.

Picture pictures

Fashion,Girl,Quo hot love pumpin' in my veins
Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://ornamentvector.com/wp-content/uploads/2012/06/Drawing-Paris-Vector2.jpg no me miras con esos ojos.
 
 

Min dag - vad jag har gjort och vad jag ska göra

Hej alla!
 
Idag har jag varit med Adam! Det var kul. Vi gick runt, och åt mat. Eller inte mat, mer typ sötsaker. Haha, nejmen det var roligt! OCH ÄNTLIGEN SOMMARVÄRME. Som vi längtat.
 
Kom hem för nästan en timme sedan, och nu har jag huvudvärk. Inte trevligt. Hade det när jag kom hem, men inte när jag var med Adam, konstigt..
 
Ikväll ska jag nog se en film med familjen, äta jordgubbar och ha det mysigt! Sen ser jag antagligen Desperate Housewives och äter klubbor. MYSKVÄLL.SE.
 
Zombie. 
 
Cool bild jag hittade på weheartit. Vet inte riktigt hur man ska tolka den, men jag fastnade för den.
Vilket öga passar in på erat stjärntecken? Själv är jag kräfta, som på engelska är cancer.

---

Off to the library!

Långholmen och resten av dagen

Hej!
 
Kom nyss hem från Långholmen, var där med min familj och det var faktiskt kul! Det började med att min lillasyster väckte mig tidigt, så jag var rätt trött och bah: vill sovaaa. Men sen när vi väl kom iväg och var där, så var min åsikt ändrad. Så jag är glad att jag följde med! (skulle säkert behövt det ändå, men men). Så där på morgonkvisten också.
 
Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt och typ se Desperate Housewives. Kanske ska träffa Adam och Hilda, men jag tror inte det, det blir nog imorgon istället. Har en massa kakor och sådant kvar från igår som ska ätas upp också. HOHOHOHO NAMNAMNAM. Och Nutella, mmmm.
 
Vi hörs senare kompisar!
 
 
Drygt ett år gammal bild tror jag.
 
Peace out.

Grattis Moa 13 år

Hejsan allesammans!
 
Som ni såg i det förra inlägget SÅ ÄR DET MIN FÖDELSEDAG IDAG! Och jag har gjort en massa, fått presenter, fikat, träffat släkt och allt det vanliga födelsedagsfirande sakerna! Det har varit en jättetrevlig födelsedag och jag har fått en massa fina saker och ätit tårta & kakor tills jag mådde lite illa.
 
Fyra av sakerna jag fått:
 
- Desperate Housewives säsong 4
- En skrivbok
- Ett halsband
- En slags fransk kortlek
 
Finfina grejer. Plus mer. :)
 
Så nu sitter jag här och skriver, gästerna gick för ett tag sen och jag är lite sömnig. Sen blir det fotboll, EM FINAL SOM NI SÄKERT VET :D. Tänk vad gulligt att de valde att placera ut den på min födelsedag, så rart, de tänkte säkert "Nu när Moa fyller år, då ska hon få se finalen på sin födelsedag! Wiho!" Eller inte. MEN JAA DÅ BLIR JAG GLAD. Eller, jag är ju inte sååå fotbollsintresserad egentligen.. Men det är ändå kul att det är på min födelsedag.
 
 
 
Jag har Nutellaaa (PS. Värsta akrobate ju, balanserar på huvudet och allt)
 
 
Skrivboken!
 
 
Den franska kortleken.
 
 
Tonåring nu ju! WEEHHOO.
 
(Och jo, jag hoppas ni förstår att jag driver med det där "vad snällt att det placerade finalen på just min födelsedag!". Haha, klart jag vet att det bara är en slump!)
 

Hurra för mig! (det tidsinställda skojiga inlägget)


RSS 2.0